Jsem kavárna, kde barista David předává radost, štěstí a lásku k výběrové kávě. Kávu miluje a přistupuje k ní s respektem, protože, ví, co za každým zrnkem je. Ve svém šálku najdete výběrová zrna od libereckých Nordbeans a dalších pražíren. Ke kávě samozřejmě patří co? Přece poctivé dobroty, které má od svých cukrářek. Společně vymýšlí jednu novinku za druhou. Davida, ale nebaví jenom káva a tak si u mě můžete dát spoustu vyladěných nápojů, které si sám tvoří. Najdete zde útulný, vzdušný a světlý prostor pro netradiční oslavu narozenin nebo uspořádání přednášky, či workshopu s maximální péčí.
Stačí dát s Davidem hlavy dohromady a je hotovo. Kavárna je místem, které je spojeno s láskou ke kávě, přírodě, lidem a kvalitním dobrotám. Proto podporujeme naše malé farmáře a drobné výrobce v podobě krásného projektu Scuk. Pokud hledáš útulné, klidné místo, kde není problém zpomalit, odpočinout a také se dozvědět plno informací o výběrové kávě, jsem tu pro tebe! Tak se s Davidem těšíme.
Je online farmářské tržiště u Davida v kavárně, kde se sdružuje cca 300 farmářů a malých výrobců z naší země. Chcete aby jídlo bylo zážitkem, zároveň lokální a kvalitní? Objednejte online, zaplaťte a následně si vyzvednete farmářské dobroty od sýrů, masa, pečiva až po drogerii u mě v kavárně.
Kdy? Každou středu. Nákup probíhá v týdenních cyklech. Nezapomeňte si vlastní tašku.
Skvělým nápadem je spojit vyzvednutí s kávou, něčím dobrým a chvilku zpomalit.
PŘIDÁM SE ZDE
TIPY a NOVINKY najdeš na Instagramu nebo Facebooku
Těším se na setkání.
Ahoj! Rád Tě tu vidím a ještě radši s tebou dám pokec u hrnku skvělé výběrovky. Ale než se sejdeme, rád ti povím, jak to všechno začalo.
Jsem normální kluk, který hledal lásku k výběrové kávě malými krůčky. Asi jako většina z nás, i já začínal kávou rozpustnou, tzv. „nescem“. Následně jsem objevil v práci “zrnkovou” z automatu, ale ten zlom nastal právě při jedné návštěvě mého bratránka Mirečka. Ptal se, zda si dám kávu, já na to: „Určitě ano!“ Koukal jsem, že příprava byla jako v laboratoři – samá přesnost, stopky, papírový filtr a nějaký postup….nechápal jsem. Ale pak se to stalo…já ochutnal! První reakce? „No fuj, to je kyselé jako by tam byly 2 lžičky octu….nemáš prosím mléko?“ Mireček odpověděl, že jo, ale jen kokosové. „Achjo“, v duchu jsem si říkal, že dnes si nepochutnám. Tak tohle byl ten zlomový okamžik. Překvapivě nebyl hned pozitivní a nepadli jsme si s výběrovkou úplně do oka, ale zanechala ve mně dojem, to jo! Nedalo mně to a tak jsem začal pátrat, co jsem vlastně pil, proč to bylo kyselé a proč se to dělá tak složitě?? A všechny odpovědi mě dovedly až sem. Já nakonec opustil svoji nudnou práci, splnil si sen a teď Vám můj příběh můžu předávat u šálku skvělé výběrové kávy s úsměvem od ucha k uchu. Tak co, už jsi u baru?
Puraka © 2024